IVKOVIC: DEL PONTE DA SE IZVINI SRPSKOM NARODU

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2001.

15:44

Default images
14:49 Sef poslanicke grupe Socijalisticke partije Srbije u republickom parlamentu Branislav Ivkovic izjavio je u ponedeljak da haski tuzilac Karla del Ponte, prilikom posete SRJ, jedino sto moze da uradi jeste da se "izvini srpskom narodu koga je krivo optuzila", prenosi FoNet. "Ocekujem i da ona izjavi da povlaci sve optuznice protiv politickog i vojnog rukovodsta Jugoslavije, jer se pokazalo da od izgovora za njihovo podizanje nema nista. KFOR za godinu i po dana nije nista pronasao na Kosovu, nikakve masovne grobnice", rekao je Ivkovic. On smatra da Karla del Ponte mora da objasni zasto je odbacila optuznice protiv onih koji su na Srbiju bacali uranijumske bombe, a od cijih posledica sada umiru vojnici po Belgiji i Spaniji i drugim evropskim zemljama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: