Završen razgovor Tadić-Koštunica

Izvor: Beta

Četvrtak, 23.09.2004.

08:41

Default images

Razgovor Tadića i Koštunice o izradi novog ustava i proteklim lokalnim izborima završeni su oko 19.30 i nastavljaju se sutra.

Predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Vojislav Koštunica nastaviće u petak razgovor o situaciji na Kosovu i Metohiji, saradnji Srbije sa Haškim tribunalom i o mogućim koalicijama posle prvog kruga lokalnih izbora, saopšteno je iz Vlade Srbije. U kratkom saopštenju iz Kancelarije za saradnju s medijima navodi se samo da su Tadić i Koštunica o situaciji na Kosovu i saradnji Srbije s Haškim tribunalom za ratne zločine razgovarali u okviru redovnih konsultacija. Dodaje se da je na sastanku bilo reči i o političkoj situaciji u Srbiji posle prvog kruga lokalnih izbora i mogućim koalicijama, i da je dogovoreno da razgovori budu nastavljeni sutra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: