Niko nije pregovarao sa Lukovićem

Izvor: B92

Petak, 07.05.2004.

09:15

Default images

Mihajlović kaže da se niko iz MUP-a nije dogovarao sa Lukovićem.

Bivši ministar unutrašnjih poslova, Dušan Mihajlović, tvrdi da Milorad Luković Legija nije pravio nikakav dogovor s bilo kim iz MUP-a, niti da je proteklo vreme proveo u Beogradu. Na pitanje da li je moguće da se Luković krio u svojoj kući, Mihajlović je odgovorio da će sve biti razjašnjeno u sudskom postupku.

Upitan da li kao svoj poraz doživljava to što tokom njegovog mandata nije uahpešn Legija, bivši ministar policije je dao zanimljiv ali I iznenadjujući odgovor: “Vi mislite da sam ja trebalo da hvatam Lukovića. Šta mislite? To je poraz čitavog Interpola. Za njim je bila raspisana međunarodna poternica, znači svi sad treba da se osećamo, zato što ga je neko krio tamo gde ga je krio”, kazao je on.

Mihajlović  takodje kaže da je za njega Legija prošlost i da je to odgovornost aktuelne vlasti i pravosudja. Mihajlović je na konferenciji za novinare  rekao da se o tom slučaju interesuje kao i svaki drugi gradjanin Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: