JUL IMA NAJVISE SPOTOVA NA RTS

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.09.2000.

19:07

Default images
Svi vladini mediji daju podrsku koaliciji JUL-SPS i Slobodanu Milosevicu, dok nevladini mediji podrzavaju Demokratsku opoziciju Srbije i Vojislava Kostunicu, izjavio je u ponedeljak direktor Pres centra Medija centra Nebjosa Spaic, objavljujuci rezultate istrazivanja domacih glasila u predizbornoj kampanji. Spaic je ukazao da se Milosevic u "vladinim medijima ne predstavlja kao predsednicki kandidat, vec kao predsednik SRJ". Na taj nacin se, prema objasnjenju Spaica, "utice na podsvest gradjana da on nije kandidat, vec nesto posebno". Od 127 izvestaja sa konferencija za novinare, objavljenih u Politici, 124 bilo sa skupova SPS i JUL, a samo cetiri sa DOS. "Kod nevladinih medija ta slika je realnija", ocenio je Spaic i ilustrovao da Blic, na primer, "ima 12 izvestaja sa skupova SPS-a i JUL-a ili Slobodana Milosevica, a 18 sa DOS-a i Vojislava Kostunice". Spaic je rekao da je u programima drzavne televizije za nedelju dana koaliciji SPS-JUL posveceno cetiri sata i cetrdeset pet minuta, pri cemu cetiri sata i pet minuta Slobodanu Milosevicu, a Kostunici 45 minuta, prenosi Fonet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: