Radno vreme PTT-a za vreme Uskrsa

JP PTT saobraćaja "Srbija" saopštilo je da će radno vreme pošta tokom uskršnjih praznika biti izmenjeno.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2010.

15:26

Default images

Na Veliki petak, 2. aprila, kao i 3. i 5. aprila u Beogradu će biti dežurne pošte u Savskoj 2, od osam do 15 časova, i u tržnom centru ''Novi Merkator", od devet do 19 časova.

Tokom ova tri dana, radiće četiri ugovorne pošte u Novom Sadu (u ulicama Temerinski put 50, Teodora Mandića 23, Futoški put 93/c i Narodnog fronta 73/a), po jedna pošta u Nišu, Kragujevcu, Užicu, Šapcu, Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, a biće otvorene i jedinice poštanske mreže na graničnim prelazima.

Na Uskrs, 4. aprila, od osam do 15 časova u Beogradu će raditi pošta u Savskoj ulici 2 i u Nišu u Voždovoj ulici broj 13a, kao i pošte na graničnim prelazima, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: