Suzana Vasiljević odgovorila poslaniku Bundestaga: "Koliko nisko možete pasti"

Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, odgovorila je na uvredljivu poruku poslanika Bundestaga Borisa Mijatovića.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2023.

16:10

Suzana Vasiljević odgovorila poslaniku Bundestaga:
Screenshot TV Prva

Naime, Boris Mijatović je na društvenoj mreži Tviter napisao uvredljivu poruku na račun predsednika Vučića i naše zemlje.

"Koliko nisko možete pasti, gospodine Vučiću? Opšte poznato da RTV Pink šalje sramne uvrede na račun našeg ministra spoljnih poslova Analene Berbok. Ali ti si bio tu i ponovo bez ikakvog izgovora. Neverovatno i još jedan korak niz spiralu", napisao je Mijatović, inače poslanik u nemačkom Bundestagu. Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević reagovala je na ovu objavu.

"Koliko nisko možete pasti gospodine Mijatoviću. Opšte je poznato da dobijate pozamašnu platu da bar možete da procenjujete ko je emitovao te 'sramne uvrede' i šta je bio trenutni odgovor neverovatno je još jedan korak ka dole za Mijatovića koji umesto TV Hepi pominje Tv Pink. Ali predsednik Vučić sigurno neće dobiti izvinjenje od vas za sve ove laži", istakla je Suzana Vasiljević u svom odgovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: