Niš: Pet stranaka potpisalo sporazum o zajedničkom izlasku na izbore

U Gradskom odboru SNS Niš potpisan je koalicioni sporazum o zajedničkom učešću pet stranaka na izborima za odbornike Skupštine grada Niša.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2020.

17:14

Niš: Pet stranaka potpisalo sporazum o zajedničkom izlasku na izbore
Foto: B92

Na izbore koji su raspisani za 26. april 2020. godine, u koaliciji će izaći Srpska napredna stranka, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i Samostalna stranka Srbije.

Prema rečima poverenika niškog SNS Zvezdana Milovanovića, koji je ovlašćen da zaključi gradski koalicioni sporazum u ime Srpske napredne stranke, radi se istim koalicionim partnerima kao i na republičkom nivou.

Koalicija će nastupati pod nazivom "Aleksandar Vučić - Za našu decu", a stranke su se sporazumele i da Milovanović može preduzimati izborne radnje u ime koalicije.
Foto: B92
Podsećamo da je koalicija oko Srpske napredne stranke, na predhodnim lokalnim izborima, održanim 2016. godine, osvojila 28, od ukupno 61 odborničkog mandata u Skupštini grada Niša.
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: