Direktor EPS: Biće smene zbog neprikladne objave na FB

Direktor knjaževačke Elektrodistribucije Predrag Stojanović biće sutra smenjen zbog neprikladne objave na Fejsbuku.

Izvor: B92

Sreda, 03.01.2018.

16:16

Direktor EPS: Biće smene zbog neprikladne objave na FB

To je potvrdio za Insajder direktor EPS-a Milorad Grčić.

Stojanović je na svom profilu na Fejsbuk okačio neprikladnu fotografiju muškarca i žene uz komentar: "Raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini".

Zbog neprimerene fotografije i teksta koji je išao uz nju, oštro je reagovala Ženska odbornička mreža iz Knjaževca.

„U svojim objavama direktor Stojanović otvoreno vređa sve žene, navodeći 'uslove za zapošljavanje' u ovoj firmi, uz krajnje ponižavajuću fotografiju. Ženska odbornička mreža zahteva hitnu i odgovarajuću reakciju nadležnih u ovom preduzeću, kao i javno izvinjenje pomenutog direktora“, navedeno je u saopštenju.

Stojanović je nakon toga uputio javno izvinjenje u kome je naveo da je u pitanju šala namenjena samo njegovim prijateljima na Fejsbuku.

„Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja pretpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumačili kao seksističku, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica“ , pokušao je da objasni Stojanović.

Uz to je dodao da „svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i 'oglas' šala. Bilo kako bilo, još jednom se javno izvinjavam svima onima koji nisu razumeli šalu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: