Politika 5

20.03.2024.

16:37

"Ti ćuti, reč da nisam čuo": Miloš Parandilović zgrozio Srbiju vređanjem unuka Stojana Radenovića (76) VIDEO

Nastavak sednice skupštine Srbije o izboru Ane Brnabić za predsednika Narodne skupstine Republike Srbije traje tokom čitavog dana.

Izvor: B92

"Ti ćuti, reč da nisam čuo": Miloš Parandilović zgrozio Srbiju vređanjem unuka Stojana Radenovića (76) VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Miloš Parandilovic iz koalicije Srbija protiv nasilja zgrozio je većinu Srbije svojim obraćanjem predsedavajućem Stojanu Radenoviću, koji po godinama verovatno može da mu bude i deda.

On je uzeo reč i počeo da viče na Radenovića, obraćajući mu se bez trunke poštovanja, sa “ti”, preteći mu kako on nema pravo da njega prekida. Parandilović je radio i ono po čemu je koalicija Srbija protiv nasilja poznata, a to je udar na porodicu političkih neistomišljenika, te je vređao i unuke Stojana Radenovića.

“Vi treba da pognete glavu, i vi i vaši unuci koji će vas se stideti. Što si u poznim danima svog života dozvolio sebi da sediš tu kao mapetovac i određuješ konce da priča a ko neće da priča i da braniš mafiju”, divljački je urlao Parandilović.

Kada je Radenović pokušao da ga urazumi i opomene da pripazi na rečnik usledile su jezive pretnje: “Nisam te ništa pitao, stani! Reč da nisam čuo odatle. Ti nemaš pravo meni da uskačeš u reč, da se smiriš tu”, vikao je predtavnik Srbije protiv nasilja Milan Parandilović.

U naletu besa, Parandilović je, naravno, vređao i Aleksandra Vučića, za koga je rekao da je šef mafije, da su svi iz SNS lopovi i uzurpatori, trpaju svoje glasače u torove.

Većina komentara koji su se pojavili u javnosti oštro osuđuju ovakvo ponašanje narodnog poslanika i smatraju da ovakvo ponašanje srozava ugled Narodne skupštine.

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: