Politika 0

27.02.2024.

15:23

Jovanov: Đilas da nauči da sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra

Član predstavništva SNS-a, Milenko Jovanov, izdao je saopštenje za javnost u kom je naveo da Dragan Đilas, lider opozicije, i dalje iznosi neistine.

Izvor: B92

Jovanov: Đilas da nauči da sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra
A. K./ATAImages.

Podeli:

Saopštenje prenosimo u celosti.

"Pohvalno je što je Dragan Đilas snimio video poruku na kojoj ne plače. To je do sada retko bio slučaj, ali, eto, desilo se.

Ono što nije pohvalno je to da Đilas nastavlja da iznosi neistine i da lažima ubeđuje javnost u Srbiji da je crno zapravo belo i obrnuto.

Kako je mašinski mozak uspeo da izračuna da je zapravo pobedio na izborima, samo on zna!

Izgleda da je ovo nova faza njegovog pokušaja da sa sebe skine odgovornost za to što već 12 godina nije u stanju da pobedi ni na izborima za kućni savet i pored svih para, medija, nevladinih organizacija, javnih ličnosti i Kurtijevih lobista koje je angažovao.

U prvoj fazi je, baš kao Šojić, kukao da je pokraden, da se malo skrene pažnja sa debakla koji je doživeo. Pošto je procenio da je prošlo dovoljno vremena od izbora, sabrao mašinski mozak babe i žabe i sada priča da je imao više glasova, odnosno, da je, ni manje ni više, nego pobedio na izborima!

Jednu stvar bi morao da nauči - politika i izbori nisu preprodaja sekundi i reklama. Sabirati glasove, nije isto što i sabirati milione evra.

Što pre to razume, pre će prestati da se snima dok plače, a da bi zaista pobedio na izborima, prvo mora da osmisli nekakvu politiku.

Ako je u stanju. A deluje da nije."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: