Politika 8

27.04.2024.

12:28

Urednik "Danasa" udario na Manojlovića: On je precenjen, umislili da je Isus VIDEO

Urednik lista "Danas" Dragoljub Draža Petrović je, gostujući na jednoj od opozicionih televizija, prokomentarisao kako je Savo Manojlović "precenjen" i kako su opozicioni glasači za njega umislili da je Isus.

Izvor: B92.net

Urednik "Danasa" udario na Manojlovića: On je precenjen, umislili da je Isus VIDEO
R.Z./ATAImages

Podeli:

"Mislim da su mitovi i legende to da Savo Manojlović može da izvuče birače, tako su govorili i da je Saša Janković taj koji može da sruši Vučića pa smo videli da to nije baš tako!

Mislim da ljudi malo precenjuju neke ličnosti. Savo Manojlović je predstavljen u Beogradu kao čarobnjak Merlin ali mislim da je to preterano i precenjeno.

Mene ta priča oko Save i o tome da apstinenti čekaju na njega, podseća na čekanje hrišćana na drugi dolazak Isusa Hrista na zemlju. Kao, 'Savo je sišao sa neba i sada će da razbuca vlast', a po pričama na mrežama i od analitičara, 'za njega će da glasa i Šapić, i Vučić...svi'! Tako da, Savo dobija izbore, šalim se naravno, neće biti tako!"

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: