Sreda, 06.12.2023.

09:08

Ponoš još uvek razmišlja o izjavi Milorada Dodika VIDEO

Zdravko Ponoš, koji se nalazi na listi Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja", i dalje razmilja o izjavi Milorada Dodika.

Izvor: B92

Ponoš još uvek razmišlja o izjavi Milorada Dodika VIDEO
Foto: M.A./ATAImages

"Evo, ni Mile Dodik ne sme da dođe Vučiću! Dotle je stigla spoljna politika ove zemlje, zato što je lična, zato što je podanička i zato što nemamo institucije", rekao je.

Milorad Dodik, dva dana ranije u Beogradu: "Ja na listi 'Srbija protiv nasilja' vidim mnoge koji misle da je Republika Srpska eksces, da ne treba da postoji. Oni nama nisu politički protivnici, oni su nama neprijatelji! Možete misliti šta bi bilo sa nama da takvi ljudi dođu na vlast! Ko god da drži do jedinstva srpskog naroda, nemojte glasati za tu listu! Moje opredeljenje je apsolutno neupitno, ja bez oklevanja kažem i pozivam sve ljude da glasaju za listu Srpske napredne stranke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: