Hronika 0

09.04.2024.

19:08

Teretni voz naleteo na automobil kod Lajkovca VIDEO

Na delu pruge između Lajkovca i Lazarevca danas u 13.25 časova teretni voz naleteo je na putničko vozilo. U nezgodi je lakše povređen vozač drumskog vozila.

Izvor: B92

Teretni voz naleteo na automobil kod Lajkovca VIDEO
B92.net

Podeli:

Kako se navodi u saopštenju preduzeća "Srbija kargo", putni prelaz je obezbeđen Andrejinim krstom i znakom stop, a do nezgode je došlo jer se vozač drumskog vozila nije zaustavio ispred putnog prelaza, odnosno ispred znaka za obavezno zaustavljanje drumskih vozila, i kolima Hitne pomoći prevezen je u bolnicu.

"Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 20 vagona, tovarenih ugljem, i saobraćala je na relaciji Piskanja–Vreoci", navodi se u saopštenju. Dodaje se:

"Na lice mesta izašli su pripadnici MUP- a, kao i Zajednička železnička komisija Infrastruktura železnice Srbije i Srbija kargo za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje ove nesreće".

Saobraćaj je na spomenutoj deonici u prekidu, a očekuje se da uskoro ponovo biti uspostavljen normalan saobraćaj.

Železničke kompanije "Srbija kargo" i "Infrastruktura železnice Srbije" ponovo apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi, zaključuje se u saopštenju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: