Alexxo i D2 Hustlers ove sezone ostaju u drugoj diviziji

Posle teškog tajbrejka u drugoj diviziji evropske DPC lige, Aleksandar ”Alexxo” Diklić i njegova ekipa D2 Hustlers nažalost nisu uspeli da osiguraju svoje mesto u prvoj diviziji.

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Četvrtak, 23.02.2023.

18:56

Alexxo i D2 Hustlers ove sezone ostaju u drugoj diviziji
Foto: Games.con

Posle pobede protiv Team Balda, Ooredoo Thunders su zauzeli prvo mesto sa rezultatom 6-1, i time ostvarili plasman u prvoj diviziji. Za preostali slot su se borili Monaspa, Alliance i D2 Hustlers.

Iako su bili izuzetno dominantni u prvom delu sezone, Alexxo i ekipa nisu uspeli da savladaju Monaspu, koja je u ranijem meču tajbrejka pobedila Alliance. Time je Monaspa postala druga ekipa koja se plasirala u prvu diviziju. Nakon ovog duela odigrao se meč za treće mesto, to jest veću novčanu nagradu, ali je Alliance bio bolja ekipa, tako da je D2 Hustlers otišao kući sa 11.000 dolara.

alexxo-dota2-dpc2023-2Printscreen: Liquipedia

Alexxo će u prolećnoj sezoni ostati u drugoj diviziji, gde će se takmičiti Team Secret, Into the Breach, kao i LeBron i njegova ekipa Ancient Tribe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: