Počeo 2017 Overwatch World Cup

Ovog vikenda u Šangaju počinje grupna faza Overwatch svetskog kupa, gde će se igrati mečevi grupa A i B.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Petak, 14.07.2017.

16:47

Počeo 2017 Overwatch World Cup

Ukupno se 32 najbolje Overwatch zemlje bore za plasman na završnicu svetskog kupa, odnosno na BlizzCon 2017 gde će se održati top 16 plej-of.

Sve reprezentacije, njih 32, su odlučene na osnovu zbirno najboljeg plasmana igrača te zemlje u trenutku odabira, da bi se zatim sam sastav timova odlučio glasovima fanova tih zemalja, tako da svaka reprezentacija ima baš one igrače, koje su fanovi iz te zemlje i želeli da vide kao predstavnike.

Reprezentacije su u grupnoj fazi podeljene u 8 grupa sa po 4 zemalja, gde će igrati svako sa svakim, i odakle po dve najbolje ekipe prolaze dalje na BlizzCon.

Mečevi grupne faze se neće igrati samo u Šangaju, već će čak 4 grada biti domaći u narednim nedeljama, svaki sa po 2 grupe i osam reprezentacija. Pored Šangaja, to su i Sidnej, Katovice i još uvek neodređeni grad u SAD.

Svakog dana mečeve možete pratiti uživo na PlayOverwatch Twitch kanalu, a sve dodatne informacije, satnice i raspored po grupama, možete naći na zvaničnoj stranici Overwatch World Cupa.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: