Team Aster donirao svoju nagradu i-League turnira žrtvama poplava u kineskoj provinciji Henan

Kineska profesionalna Dota 2 ekipa Team Aster je nedavno osvojila veliki i-League 2021 turnir, a svoju novčanu nagradu je u celosti donirala žrtvama poplava u provinciji Henan.

eSports

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

Utorak, 27.07.2021.

14:02

Team Aster donirao svoju nagradu i-League turnira žrtvama poplava u kineskoj provinciji Henan
Foto: Team Aster

Aster i najbolji timovi u kineskom regionu proveli su poslednjih nekoliko meseci takmičeći se na i-League 2021 turniru, koji je nosio nagradni fond od $185,000. Kao najdominantnija ekipa na turniru, Aster je osvojio novčanu nagradu od $92,500, koju je potom potrošio na veoma human način.

Velike kiše su nedavno pogodile Henan provinciju, koje su dovele do masivnih poplava u čitavoj oblasti. Stanovništvo u glavnom gradu provincije, Žengžou, i okolnim oblastima je primorano da napusti svoje domove, a tajfun In-fa i danas nastavlja da divlja u regionu.

Team Aster važi za jednu od najboljih Dota 2 ekipa ove godine. Uz pobedu na i-League 2021 turniru, ekipa je uspela da se plasira i na najprestižniji esports turnir svih vremena, The International, koji nosi nagradni fond od preko 40 miliona dolara.

Aster je prošlog januara takođe donirao $30,000 u dobrotvorne svrhe, kao pomoć žrtvama trenutne COVID-19 pandemije.

Izvor: RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: