Ninja konačno otkriva koliko je zaradio u vrhuncu svoje karijere

Poznati strimer i internet ličnost Tajler ”Ninja” Blevins je konačno otkrio zaradu u vrhuncu svoje eksplozivne Fortnite karijere. Iako smo mogli da očekujemo ogromnu svotu, moramo priznati da nas je Ninja ipak iznenadio – velika Fortnite zvezda je za samo mesec dana zaradila više od 5 miliona dolara, i to samo putem svog promo koda.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 14.05.2021.

13:45

Ninja konačno otkriva koliko je zaradio u vrhuncu svoje karijere
Printscreen: Youtube/ Ninja

Nije tajna da najpopularniji strimeri na Twitch-u imaju astronomske plate. Mnogi zarađuju na stotine hiljada dolara mesečno, uz dodatni honorar od sponzora i ekskluzivnih partnera. Međutim, sav ovaj novac deluje kao sića kada se uporedi sa Ninjom i njegovom zaradom.

Ninja se posle kraće pauze ove nedelje vratio Fortnite-u, kada je tokom jednog strima razgovarao o svojoj karijeri, koja je dostigla vrhunac sredinom 2018. godine. Tada je otkrio da je dosta novca zaradio do svog Fortnite promo koda. ”Mislim da sam za mesec dana od promo koda najviše zaradio oko 5 miliona,” priznao je. ”Ne šalim se.”

Pošto igrači dobijaju svega 5% zarade od svojih promo kodova, ovo znači da je Epic Games od ovih prodaja dobio oko 100 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: