Treća Epic League sezona najavljena za mart

Ruski organizator turnira Epic Esports Events je danas najavio 3. Epic League sezonu. 16 evropskih ekipa će se sastati 2. marta, kada će započeti borbu za nagradni fond od $100,000.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 08.02.2021.

23:26

Treća Epic League sezona najavljena za mart

Takmičenje će se održati u periodu od 2. do 21. marta, tik pred prvi LAN turnir 2021 DPC sezone, ONE Esports Singapore Major. Organizator je izjavio da će kompletnu listu ekipa otkriti uskoro.

Turnir će se igrati onlajn, i verujemo da će pratiti identičan format kao i prethodne dve sezone.

Epic League Season 3 će krenuti odmah po završetku prve DPC sezone, i biće savršena priprema za singapurski Major, koji počinje 27. marta.

Epic League Season 3 je treća iteracija izuzetno uspešnog turnira koji organizuje Epic Esports Events. Ne samo da je navijačima pružio nezaboravno iskustvo, već je i uveo nestandardan format sa Immortal i Divine divizijama, koji daje šansu i tier 2 ekipama. Šampioni Divine divizije su FlytoMoon i Alliance, dok su Team Secret i Virtus.pro dokazali da su najbolji timovi na samom vrhu scene, u Immortal diviziji.

Imajući u vidu rezultate trenutne DPC sezone, koje ekipe će po vašem mišljenju osvojiti treću Epic League sezonu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: