Dota 2 Singapur Major – Stanje na tabeli: Treći dan plejofa

Danas se odigrao treći dan plejofa ONE Esports Singapore Majora. Prvi put posle 15 meseci smo imali priliku da vidimo naše omiljene igrača u LAN okruženju, sa sve maskama. Hajde da vidimo kakvo je stanje na tabeli.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Petak, 02.04.2021.

19:13

Dota 2 Singapur Major – Stanje na tabeli: Treći dan plejofa

Današnji dan plejofa nam je doneo nova iznenađenja. Dve pobedničke ekipe su osigurale plasman u polufinale, dok su još dve nažalost napustile takmičenje.

Dan je krenuo iz upper bracketa sa okršajem EG-ja i IG-ja. Američka ekipa je uspela da potpuno deklasira pobednike kineske regionalne DPC lige, završivši čitavu seriju za samo sat vremena. EG je tako postao prvi polufinalista Majora, dok je IG pao u lower bracket.

singapur-major-po4Printscreen: Liquipedia

Drugi duel upper bracketa nam je priredio još veće iznenađenje. Naime, Team Secret je zabeležio svoj poraz na turniru, i to od drugog polufinaliste, PSG.LGD. Iako je Secret uspeo da uzme drugu mapu za ekspresnih 23 minuta, nije uspeo da održi momentum u trećoj.

Usledilo je razočarenje za kinesku scenu. Suprotno svim očekivanjima, Neon Esports je bio bolji od Vici Gaminga, koji je sa rezultatom 1:2 završio učešće na Majoru.

Poslednji meč dana se odigrao između CIS velikana Virtus.pro i autsajdera Thunder Predator. Iako je Virtus.pro u ovaj meč ušao kao favorit, učinilo nam se kao da gledamo potpuno drugu ekipu. Prema rečima komentatora, Rusi su pred Peruancima izgledali kao totalni amateri.

Četvrti dan plejofa počinjemo sutra u 4:00 ujutru, sa lower bracket duelom između Secret-a i Neon Esprots-a. Sutra ćemo ujedno i saznati prvog finalistu Majora.

Prenos Majora možete pratiti na zvaničnom ONE Esports Twitch kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: