Dota 2 Singapur Major – Stanje na tabeli: Prvi dan plejofa

Danas se odigrao prvi dan plejofa ONE Esports Singapore Majora. Prvi put posle 15 meseci smo imali priliku da vidimo naše omiljene igrača u LAN okruženju, sa sve maskama. Hajde da vidimo kakvo je stanje na tabeli.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 31.03.2021.

17:55

Dota 2 Singapur Major – Stanje na tabeli: Prvi dan plejofa
Foto: Valve

U prvom danu plejofa se odigralo 4 upper bracket meča. Četiri pobedničke ekipe su se plasirale u 2. rundu, dok su poražene pale u lower bracket, gde ih uveliko čekaju timovi iz grupne faze.

Prvo smo imali priliku da pratimo okršaj između ekipa Fnatic i EG. Iako smo se nadali da će ovaj meč biti više izjednačen, EG je ekspresno pokazao da je bolja ekipa. Dodatno iznenađenje je bio Techies pick od Fnatic-a na drugoj mapi, zbog koga je, kako to obično biva, partija trajala duže nego što je trebalo.

Usledio je malo uzbudljiviji meč između dva kineska rivala, Vici Gaming i Invictus Gaming, koji su se već susreli u regionalnoj DPC ligi. Na kraju je IG odbranio status favorita, i plasirao se u drugu rundu, gde će se sastati sa EG-jem. singapur-major-po2Printscreen: Liquipedia

Ostala dva meča su bila pomalo razočaravajuća. Thunder Predator nas je sve iznenadio u grupnoj fazi, i delovalo je kao da je Team Secret konačno pronašao dostojnog protivnika. To nažalost nije bio slučaj, jer su Puppey i kompanija svojom besprekornom igrom uzeli celu seriju i plasirali se u dalju fazu takmičenja.

Kao najjača sila u Istočnoj Evropi, očekivali smo da će Virtus.pro biti više nego dorastao PSG.LGD sastavu. Nažalost, to ponovo nije bio slučaj. PSG.LGD je u poslednjem meču dana pokazao izuzetno stabilnu i dominantnu igru, i sa još jednim 2:0 rezultatom osigurao okršaj protiv Secreta.

Sutra ćemo se prebaciti u lower bracket, gde ćemo gledati borbu ekipa za opstanak na Majoru. Počinjemo u 4:00 ujutru, sa duelom između Fnatic-a i Neon Esports-a. Mečevi su BO3.

Prenos Majora možete pratiti na zvaničnom ONE Esports Twitch kanalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: