"Izolaciju podnosim zaista teško" VIDEO

Izvor: B92

Nedelja, 12.04.2020.

11:26

Fudbaler Partizana Bojan Matić podržao je akciju #ostanikodkuće i poslao podršku javnosti iz izolacije.

"Izolaciju podnosim zaista teško. Ja sam neko ko je navikao da je konstantno u pokretu i ova celokupna situacija mi ne odgovara, jedva čekam da ovo što pre prođe.

U kontaktu sam sa par igrača i drago mi je što smo svi zdravi i što se pridržavamo mera. Takođe smo i u kontaktu sa stručnim štabom, koji nam je izdao plan rada kojeg se svi pridržavamo.

Ljudski je da postoji strah. Jednostavno, ova situacija nije nimalno naivina i trebalo bi da se pridržavamo svih mera kako bi ovo što pre prošlo.

Ovom prilikom želim da kažem građanima Srbije, pogotovo starijoj populaciji, da ostanu kod kuće i da se pridržavaju svih mera, i da ćemo na taj način brzo pobediti ovo što nas je snašlo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: