Vesti -

Nemački privrednici kod Vučića

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Vladi sa predstavnicima Odbora nemačke privrede za istok, najavljeno je iz Vlade Srbije.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli

Odbor nemačke privrede za istok je poslovno udruženje koje okuplja najveće nemačke kompanije iz oblasti energetike, hemijske industrije, finansija, proizvodnje softvera, telekomunikacija, automobilske industrije, građevinarstva, trgovine, elektronike, a u Beograd dolaze predstavnici 16 nemačkih kompanija.

Predviđeno je i da se rukovodioci tih kompanija u Privrednoj komori Srbije sastanu sa predstavnicima resornih ministarstava i udruženja PKS-a, najavila je Komora.

Sa nemačkim privrednicima razgovaraće ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, državni sekretar u Ministarstvu gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Dejan Trifunović, državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović i v.d predsednika PKS Milivoje Miletić sa saradnicima, navodi se u saopštenju.

Skup organizuje PKS u saradnji sa Nemačkim odborom privrednika za saradnju sa Istokom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.