Srbija

Nedelja, 25.04.2021.

19:26

Nekom 60, nekom 200 evra: Mali najavio kad počinje isplata pomoći građanima VIDEO

U četvrtak su poslanici usvojili rebalans budžeta i sve je spremno za sprovođenje trećeg paketa paketa pomoći, kaže ministar finansija Siniša Mali.

Izvor: B92

Nekom 60, nekom 200 evra: Mali najavio kad počinje isplata pomoći građanima VIDEO
Foto: Tv Prva

"Treće nedelje maja biće isplaćena pomoć za naše sugrađane koji žive na Kosovu i Metohiji. Svako od njih dobiće 100 evra, uključujući i decu, a nezaposleni 200 evra", kaže Mali.

Pomoć će biti isplaćena preko Kancelarije za KiM, objasnio je ministar.

Ove nedelje, 28. aprila kreće prijava za 60 evra, što je takođe deo trećeg paketa pomoći.

"Pozivam sve građane da iskoriste ovu priliku", kaže Mali i dodaje da se otvara portal trezora, a do 15. maja traje prijavljivanje.

Ističe da će se najstarijim građanima već 6. maja isplaitit prvih 30 evra, 7. maja pomoć dobijaju korisnici socijalne pomoći, a od 12. maja svim ostalim građanima biće isplaćeno 30 evra.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

9 h

Svet

Rusija se okrenula Kini, ali uzalud

Ruski Gasprom mogao bi da se suoči s dugim periodom lošeg poslovanja, dok pokušava domaćim tržištem i izvozom u Kinu da popuni prazninu nastalu evropskim bojkotom.

20:22

13.5.2024.

1 d

Podeli: