Još jedan grad ograničio rad ugostiteljskih objekata

Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva je doneo odluku da se počevši od danas, ograničava rad ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Pančeva.

Srbija

Izvor: 013 info

Petak, 03.07.2020.

13:49

Još jedan grad ograničio rad ugostiteljskih objekata
Foto: Deposiphotos, alexwhite

To se odnosi na restorane, kafiće, barove, noćne barove, diskoteke.

Rad ugostiteljskih objekata je dozvoljen od 06.00 do 23.00 časa, uz obavezno poštovanje zaštitnih mera i socijalne distance, prenosi portal 013 info.

Na sednici je konstatovano da je epidemiološka situacija u gradu Pančevu na osnovu izveštavanja nadležnih službi pod kontrolom.

Odluka o ograničavanju rada ugostiteljskih objekata doneta je preventivno, uzimajući u obzir blizinu i situaciju u Beogradu u kojem je proglašena vanredna situacija i pooštrene mere, navodi se na gradskom sajtu.

Gradski štab za vanredne situacije apeluje na građane da se pridržavaju mera i preporuka koje su donete na republičkom nivou i važe za sve građane Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: