Nova investicija u Juhoru: Udvostručeni kapaciteti za proizvodnju fermentisanih kobasica

Jagodina -- Mesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Yuhor
Foto: Yuhor

Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 metara kvadratnih. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača (K+G-Wetter, Vemag Anlagenbau, Multivac, Loma Systems), a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakuum i slajs pakovanja

“Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima, zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.

Tradicija Juhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta holding. Juhor je razvio i sopstvenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Juhor dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.

Foto: Yuhor
Foto: Yuhor

strana 1 od 181 idi na stranu