Zakupili 1.600 kvadrata, posao će dobiti 100 radnika

Potpisivanjem ugovora sa požeškom kompanijom „Inmold” o zakupu 1.600 m2 proizvodnih pogona, Slobodna zona Priboj dobila je još jednog investitora.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

19:54

Zakupili 1.600 kvadrata, posao će dobiti 100 radnika
Foto: Thinkstock

Firma koja se bavi proizvodnjom IML robota i alata za brizganje plastike i obojenih metala planira da do kraja godine razvije serijsku proizvodnju u Priboju za čiju finalizaciju bi joj bilo potrebno oko 100 radnika.

Potpisivanju ugovora vlasnika „Inmold” Gorana Jankovića sa predstavnicima Slobodne zone, prisustvovali su i savetnici u kabinetu predsednika Srbij Jerg Heskens i Marko Pećanac, narodni poslanik u Skupštini Srbije Кrsto Janjušević i predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, navodi ppmedia.rs.

Vlasnik kompanije „Inmold” Goran Janković rekao je da je dogovor da prostor koji je dobio u zakup na deset godina pilagodi svojim potrebama u naredna četiri meseca, nakon čega će početi proizvodnju.

Osam investitora u Slobodnoj zoni Priboj do sada upošljavaju oko 400 radnika, a u sklopu zone je otpočela sa radom i Visoka tehnička škola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: