Vučić u Kini - potpis na važne ugovore

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović očekuje da tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Kini bude potpisano desetak raznih sporazuma i ugovora.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.09.2018.

19:42

Vučić u Kini - potpis na važne ugovore
Foto: Thinkstock

"Očekujemo potpisivanje finansijskog ugovora za obilaznicu oko Beograda, deonice od Ostružnice do Bubanj potoka, gde su već počeli radovi i za gradnju deonice Koridora 11 Preljina-Požega, za koju je potpisan komercijalni ugovor", rekla je Mihajlovićeva, odgovarajući na pitanja novinara u Novom Sadu.

Dodala je da potpisivanje tih ugovora, kao i drugih dokumenata koji će biti potpisani tokom posete, "govori pre svega o odličnim političkim i ekonomskim odnosima Srbije i Kine, ali i o kvalitetnom radu na realizaciji projekata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: