Srbija

Subota, 26.06.2021.

11:49

"Bukvalno veličanstveno" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video-snimak na Instagram profilu.

Izvor: B92

Foto: Printskrin, Instagram/buducnostsrbijeav

"Ovo ovde je put između Rudne Glave i Klokočevca. To je bio užas - rupa do rupe, krpljeno 60 godina. Danas izgleda kao u Švajcarskoj i Austriji", kazao je predsednik u objavi na ovoj društvenoj mreži.

Zato je, kaže, ponosan na našu Srbiju koja posle toliko godina može da vraća naše ljude u zemlju i koja može da pruži nadu ljudima koji ovde žive.

"Ovo ovde je bukvalno veličastvena priroda, samo je bilo potrebno da bolje radimo, da imamo uspešniju Vladu, da verujemo u sebe, da vratimo pobednički mentalitet", rekao je.

Vučić: "Plate i penzije nisu dovoljno velike; biće para još više" VIDEO

Ovakvi putevi, prema njegovim rečima, biće normalnost svuda po našoj zemlji.

"Borićemo se i radićemo još više. Hvala svima na velikom poverenju", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

16 h

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: