Prijavite se na MBA stipendije vodeće poslovne škole JI Evrope

COTRUGLI Business School, vodeća poslovna škola u regiji, i ove godine dodeljuje Executive MBA i MBA stipendije (E/MBA) ambicioznim poslovnim ljudima koji ulažu u svoju budućnost sticanjem novih znanja i kvalitetne mreže kontakata.

Podeli
Foto: Cotrugli
Foto: Cotrugli

Ako želite

Þ široku mrežu internacionalnih kontakata

Þ da učite od svetski poznatih predavača

Þ razmenu iskustva i znanja sa drugim poslovnim ljudima

Þ napredak u karijeri

...ovo je sjajna prilika da upišete internacionalno akreditovan MBA program na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope.

PRIJAVITE SE

***Pored Srbije, trenutno je u toku stipendijski proces na tržištima Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Bugarske i Rumunije. Za više informacija, kliknite ovde.

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) je najviši oblik poslovne edukacije. Studenti COTRUGLI poslovne škole, kao najveću prednost MBA programa ističu promenu u načinu razmišljanja, koja je ključni faktor za bolje donošenje odluka i napredak u karijeri, a celokupan doživljaj sa programa kao iskustvo koje im je promenilo život.

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI poslovna škola je svrstana među 2% međunarodno AMBA (Association of MBA's) akreditovanih poslovnih škola u svetu, kao što su INSEAD, IMD, ESCP,... Okuplja uspešne i perspektivne polaznike, kao i priznate međunarodne predavače i stručnjake. Alumni zajednica broji preko 2,000 pojedinaca, što je čini najvećom poslovnom mrežom u Jugoistočnoj Evropi.

COTRUGLI studenti imaju prosečno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva.

Program je dizajniran da zahteva minimalno odsustvo sa posla. Strukutura polaznika, u odnosu na pozicije sa kojih dolaze, govori da je preko 70% njih na rukovodećim pozicijama u većim ili manjim organizacijama, bilo kao direktori kompanija i sektora ili kao samostalni preduzetnici. Polaznici programa su stručnjaci iz različitih industrija, kao što su: IT, farmaceutska, automobilska, građevinska, telekomunikaciona, finansijska, FMCG...

Foto: Cotrugli
Foto: Cotrugli

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI ove godine dodeljuje po četiri polovične MBA i EMBA stipendije, kao i stipendije od 30% učesnicima koji se najbolje pokažu tokom stipendijskog procesa. Ako ste stekli relevantno radno iskustvo, imate fakultetsku diplomu i govorite engleski jezik, možete se prijaviti za E/MBA stipendije OVDE. Prijave traju do 31.marta, 2019.godine.

Iskustva COTRUGLI polaznika

COTRUGLI je izvanredno iskustvo! Omogućilo mi je kontakt sa sjajnim, svetski poznatim predavačima i studentima, poslovnim ljudima iz regiona što je proširilo moje vidike. Naučio sam da prihvatim izazove, budem inspirisan i inspirišem druge, verujem i ostvarim, budem željan novih znanja i da svaki dan težim da napravim razliku. Da budem fokusiran na rešenje, gradim i negujem mrežu kontakata, da nađem u sebi ono sto me pokreće, da pronađem svoju strast i pratim je.

Ivan Milutinović, Optimize Services Manager for Italy and Southeastern Mediterranean at Ericsson

Školovanje na EMBA programu COTRUGLI poslovne škole mi je pomoglo da unapredim svoja znanja i veštine i da proširim poslovne perspektive. EMBA program daje brojne alate za lakše savlađivanje izazova u poslu, pruža mogućnost umrežavanja sa profesinalcima iz različitih industrija, neguje timski rad i okuplja izuzetne predavače iz celog sveta. Posebno bih istakla aktivnosti Alumni kluba koji okuplja brojne generacije polaznika i pomaže da se kroz mrežu saradnika ojačaju poslovne ideje i stvore neke buduće.

Jasmina Koprivica, Director of Web portal B92.net at B92

COTRUGLI poslovna škola mi je pružila nova znanja i uvide u oblasti koje ranije nisam poznavao. Nove veštine su me transformisale u osobu koja nije samo ekspert u svojoj oblasti već “all around” osobu koja može aktivno da učestvuje u poslovnim diskusijama i da doprinos koji nije vezan samo za pravo i regulativu. Moji saradnici i pretpostavljeni su i te kako primetili ovu transformaciju, a tek sam na polovini programa!

Ivan Koen, Director Legal and Compliance, International at Merck & Co

Prednost COTRUGLI EMBA je, što za razliku od drugih, prati trendove u modernom biznisu i u skladu sa tim, dopunjuje izbor modula. Pored aktuelnih edukativnih tema, sve module drže profesori koji se aktivno bave i biznisom i u mogućnosti su da prenesu sveža iskustva. Sa druge strane, internacionalne grupe, kakve su generacije na EMBA programu, tokom interaktivnih modula vam daju uvid u poslovno okruženje i iskustva iz šireg regiona. Ukoliko želite da vaše profesionalno iskustvo proširite izvan granica naše zemlje, ove dve godine biće za vas neprocenjivo iskustvo.

Zorana Milidrag, Regional eCommerce Director at Sport Vision

Moja očekivanja od programa su apsolutno ispunjena. Tokom prve godine studija sam dobio novi posao, sa mnogo boljim uslovima i ne samo to, već i nova znanja, regionalnu mrežu kontakata i divne trenutke. Iskreno preporučujem COTRUGLI Executive MBA program.

Kenan Kekić, Executive Director at Eurofarm Centar- Private Health Care Group

PR

Dejan Papić – EY preduzetnik godine u Srbiji

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt, 21. februara 2019. godine proglašen je sedmi po redu EY Preduzetnik godineTM. Prestižna nagrada koju dodeljuje revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) ove godine, pala je u ruke gospodina Dejana Papića, osnivača i vlasnika kompanije Laguna, a nagradu su mu uručili predsednik ovogodišnjeg nezavisnog žirija, Darko Budeč i Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

PR petak 22.02. 10:27

Predstavljena inovativna digitalna platforma Salvea - MyPharmaBook

Kompanija Salveo predstavila je na druženju sa predstavnicima farmaceutske industrije inovativnu, digitalnu platformu namenjenu farmaceutskoj zajednici – MyPharmaBook. Salveo prati trendove i ima misiju da bude pionir u farmaceutskoj zajednici kojoj redovno daje svoj doprinos - ovoga puta u kreiranju novog komunikacijskog kanala. Vizija Salvea je bila da stvori moderno dizajniranu, atraktivnu mobilnu aplikaciju koja je dovoljno jednostavna da je može koristiti svaki zaposleni u apoteci.

PR ponedeljak 11.02. 10:20

7. izbor EY Preduzetnika godine - najveći broj inovativnih kompanija

Sedmu godinu za redom, revizorsko - konsultantska kompanija EY dodeljuje nagradu EY Preduzetnik godineTM najuspešnijem preduzetniku u Republici Srbiji. Za ovo priznanje takmiči se 33 preduzetnika iz 27 kompanija koji posluju u deset industrija u 12 gradova Srbije.

PR četvrtak 7.02. 13:25

SoGe Srbija inicirala više od polovine naloga putem instant plaćanja

Klijenti Societe Generale banke Srbija, od početka primene instant platnog sistema Narodne banke Srbije (NBS), inicirali su ukupno više od pola miliona naloga za plaćanja, koji se šalju na realizaciju u roku od nekoliko sekundi, pokazuju podaci Societe Generale banke Srbija (SGS).

PR sreda 23.01. 12:00

MK Group investira 500 miliona evra u region

Kompanija MK Group obeležila je 35 godina poslovanja u Srbiji proslavom u novosadskom hotelu Sheraton. Godinu jubileja, ova kompanija obeležava ključnim ciframa - ukupan iznos investicija koje je MK Group do sada uložila je čak 1 milijarda evra, dok na godišnjem nivou u budžet Republike Srbije na ime svih poreza i doprinosa uplaćuje 109 miliona evra. U skladu sa svojom vizijom i strateškom opredeljenošću, MK Group će i dalje nastavljati svoja ulaganja u tri ključne oblasti svog poslovanja – agrar, bankarstvo i turizam.

PR utorak 22.01. 13:43
strana 1 od 4 idi na stranu