BBC 0

10.04.2024.

20:38

Film: Poznata lica u četvrtom nastavku priče o Bridžit Džons

Rene Zelveger, Hju Grant i Ema Tompson spremni su da ponovo odglume kultne uloge u novom ostvarenju Bridžit Džons: Luda za dečkom.

Izvor: Žaklin Hovard - BBC Njuz

Film: Poznata lica u četvrtom nastavku priče o Bridžit Džons
BBC

Podeli:

Junakinja istoimene knjige i filma, Bridžit Džons, rekla je da "svi znaju da su dnevnici prepuni gluposti", a ipak, oni koji prate njen unutrašnji monolog stvaraju divne filmove.

Toliko divne, da uskoro počinje snimanje četvrtog nastavka ovog filma.

Rene Zelveger, Hju Grant i Ema Tompson spremni su da ponovo odglume kultne uloge u novom ostvarenju Bridžit Džons: Luda za dečkom (Bridget Jones: Mad About The Boy).

Američka publika će moći film da pogleda na Dan zaljubljenih - 14. februara 2025, ali za sada nije poznato kada će stići u bioskope sa druge strane okeana.

Naslov je preuzet iz poslednjeg romana o Bridžit Džons, objavljene 2013. godine.

Čitaoci ponovo prate glavnu junakinju, sada pedesetogodišnjakinju, majku dvoje dece i udovicu Marka Darsija, kog je u ranijim adaptacijama igrao Kolin Firt.

Iz produkcije nisu komentarisali sličnost filma i istoimene knjige, ali je otkriveno da je scenario pisala autorka romana, Britanska spisateljica Helen Filding.

Potvrđeno je i da će dvostruka dobitnica Oskara Rene Zelveger ponovo odigrati omiljenu i bespomoćnu junakinju Bridžit Džons, dok će Grant, koji se nije pojavljivao u trećem nastavku, biti poletni Danijel Klever.

Najavljeno je i pojavljivanje Eme Tomson koja je debitovala u delu Bridget Jones's Baby.

Nova lica u filmu biće Čuetel Edžiofor (iz filma Dvanaest godina ropstva) i Leo Vudal (iz filma Jedan dan), za kog se spekuliše da će igrati mladu simpatiju Bridžit Džouns, dok se vraća u svetu zabavljanja.

Helen Filding je ranije rekla da je odlučila da iz priče izbaci Marka Darsija, jer nije želela da Bridžit Džons postane "samozadovoljna mlada".

Kada je objavljen roman Luda za dečkom, Filding je za BBC Njuz rekla da ga je pisala tajno kako bi izbegla"pritiske i pisala kao prvi deo".

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu, Jutjubu i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: