Vozili smo

Auto test: Ford Fiesta 1.5 TDCi Business

Fiesta nije bez razloga jedan od najprodavanijih automobila u klasi na evropskom tržištu. Pouzdana mehanika, štedljivi motori i privlačan dizajn presudni su kod većine kupaca u izboru automobila. Posebno nas je iznenadilo kako se auto ponaša u krivinama.

Vozili smo četvrtak 7.02. 09:15 Komentara: 55

Prva vožnja: Mercedes B klase

SUV modeli su postali toliko dominantni da se svaka druga kategorija može nazvati opozicijom naspram vladajućeg segmenta. Mercedes ne odustaje od MPV kategorije, pa je treća generacija B klase jača nego ikada, po svim parametrima.

Vozili smo ponedeljak 28.01. 09:15 Komentara: 50

Prva vožnja: Novi BMW Serije 3

Sedma generacija Serije 3 donosi inovacije koje konkurenciju ostavljaju ozbiljno iza. BMW M340i xDrive je najjača serijska "trojka" svih vremena, ne računajući M3. Ekipa Auto magazina je imala privilegiju da je testira pre zvanične svetske premijere i to na stazi u Portugaliji.

Vozili smo ponedeljak 14.01. 09:30 Komentara: 49

Auto test: Nissan Qashqai 1.6 dCi 4WD Tekna Premium

Dok Renault polako izbacuje iz ponude 1.6 dCi motor, ova pogonska jedinica još može da se kupi u redizajniranom Nissanu Qashqai. Za razliku od drugih modela Renault-Nissan-Mitsubishi grupacije, Qashqai je dobio izmenjenu mapu ubrizgavanja ovog motora, tako da se njegovo ponašanje značajno razlikuje u odnosu na većinu drugih automobila.

Vozili smo nedelja 6.01. 10:00 Komentara: 97

Auto test: Lada Vesta 1.6 16V Lux

Dobila je ime po rimskoj boginji vatre i ognjišta, koju su Rimljani smatrali zaštitnicom porodice kao i cele rimske države. Lada Vesta je pravo iznenađenje, počevši od dizajna, proporcija, bogate opreme pa do solidnih voznih karakteristika.

Vozili smo ponedeljak 17.12. 09:00 Komentara: 127
strana 1 od 2 idi na stranu