Ovo je Toyota Tundra 2022 FOTO

Toyotin pickup po imenu Tundra dobio je zaista "moćan" dizajn.

Automobili

Izvor: SN

Nedelja, 05.04.2020.

12:00

Ovo je Toyota Tundra 2022 FOTO
Photo: Toyota

Stil ove Tundre neodoljivo podseća na RAV4 model, ali pomalo i na novi Highlander. Farovi su mu u obliku slova C, a sa strane ovaj automobil izgleda vrlo "mišićavo".

Toyotu Tundra pokretaće Lexusov hibridni 3.5 litarski V6 i twin turbo motor sa sve I-Force Max oznakom i moći će da proizvede 450KS.

Što se tiče unutrašnjosti, biće veoma prostrano unutra, sa tačskrin ekranom od 12.3 inča sa Android Auto & Apple CarPlay, Amazon Alexa, 4G Wi-Fi.

Takođe, sistem Toyota’s Safety Sense 2.0 pomagaće u vožnji u vidu detektovanja pešaka pri slabom osvetljenju, "kruz kontrol", obaveštenje o promeni traka, kao i pomoć kod pomeranja volana i detektovanje trake, pomoć kod parkiranja i pronalaženje znakova pored puta.
Photo: Toyota
Photo: Toyota
Photo: Toyota

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: