Kako izgleda prvi Cadillac na struju FOTO

Američki proizvođač objavio je fotografije svog prvog električnog vozila, a reč je o krosoveru sa tri reda sedišta.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2019.

10:45

Kako izgleda prvi Cadillac na struju FOTO

Cadillac je na pres konferenciji održanoj uoči početka sajma automobila u Detroitu najavio potpuno električni model, za sada nepoznatog imena.

I dok je naziv modela za sada tajna, dve fotografije otkrivaju dizajn spoljašnjosti, a reč je o krosover/SUV vozilu, agresivnog izgleda, u koji će moći da se smeste tri reda sedišta i da se preveze 6 odraslih osoba.
Cadillac nije saopštio tehničke detalje kao ni datum lansiranja svog električnog automobila, ali je najavio tržišnu ofanzivu – u naredne dve godine predstaviće po jedan novi model na svakih 6 meseci.

Američki proizvođač otkrio je i da će krosover na struju biti opremljen naprednim tehnologijama autonomne vožnje, koje će omogućiti da se automobil kreće potpunu samostalno, bez ikakve intervencije vozača.

Naziv i specifikacije ovog Cadillaca biće objavljeni nakon otvaranja auto-salona u Detroitu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: