BG: Prijavite napuštena vozila

Beokom servis pozvao je građane Beograda da prijave vozila koja su bez registarskih oznaka, napuštena, havarisana i ostavljena na gradskim parkinzima, zelenim i javnim površinama druge namene, prolazima i ostalim mestima koja ne služe za parkiranje vozila, kako bi ona bila uklonjena.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.01.2015.

14:56

Default images

U saopštenju objavljenom na sajtu Gradske uprave, ekipe Sekretarijata za inspekcijske poslove i JKP "Parking servis" ukloniće napuštena vozila u akciji koja je počela u sredu 21. januara.

Navodi se da je u Beogradu primećeno mnogo napuštenih i zaboravljenih automobila na parkinzima, naročito unutar blokovskih saobraćajnica.

Takva vozila ne samo što zauzimaju prostor koji bi građani koristili za parkiranje vozila koja su u voznom stanju, već predstavljaju i ekološku opasnost zbog eventualnog ispuštanja ulja i drugih materija koje zagađuju okolinu, saopštio je "Beokom".

Automobili se mogu prijaviti Službi za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima - "Beokom servisu" na brojeve 0800-110-011 za pozive sa fiksne mreže "Telekoma" ili 011 3090 007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: