Nova Toyota Aygo i osveženi Yaris stigli u Srbiju

Druga generacija modela Aygo i restilizovani Yaris i zvanično su stigli na naše tržište. Novi Aygo prodaje se po ceni od 8.490 evra, dok za osnovnu verziju Yarisa treba izdvojiti 9.990 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 09.09.2014.

18:14

Default images

Aygo će se nuditi u više paketa opreme, uz obilje mogućnosti za personalizaciju. Toyota napominje da su posebne verzije ovog modela, opremljene paketima X-WAVE, X-CITE i X-CLUSIV, dostupne uz jedinstven izbor boja.

Početna cena za osnovni model sa 3 vrata, sa paketom opreme X, iznosi 8.490 evra.
Ovaj paket standardno uključuje klima uređaj, podizači prednjih stakala, centralno zaključavanje, VSC (Vehicle Stability Control), 6 vazdušnih jastuka, radio uređaj sa dva zvučnika, AUX/USB ulaz, LED dnevna svetla i HAC sistem pomoći pri kretanju uzbrdo.
Toyota Yaris
Na srpsko tržište stigao je i restilizovani Yaris. Osim novog izgleda prednje maske i promenjenog zadnjeg dela, Yaris sada ima kvalitetnije materijala u unutrašnjosti i poboljšanu ergonomiju.

U ponudi su i nove boje spoljašnjosi kao i više kombinacija boja u unutrašnjosti, koje su na raspolaganju u okviru novih paketa opreme.

Toyota Yaris na našem tržištu ima cenu od 9.990 evra, koliko košta osnovni model u paketu Luna, sa 3 vrata.

Paket opreme Luna podrazumeva klima uređaj, elektropodizače prednjih stakala, centralno zaključavanje, 4 vazdušna jastuka, radio/CD/MP3 uređaj sa šest zvučnika, VSC sistem, elektropodesive spoljne retrovizore, dnevna svetla, ručicu menjača obložrnu kožom i komande audio sistema na upravljaču.

Saznajte više o drugoj generaciji modela Toyota Aygo.

Pročitajte o restilizovanoj Toyoti Yaris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: