Suzuki na sajmu automobila

Na 55. Međunarodnom salonu automobila Suzuki izlaže kompletnu ponudu – modele Ignis, Swift, Jymny, Vitara i novi S-Cross.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

13:39

Suzuki na sajmu automobila
Foto: B92/NÆ

Euro Sumar, uvoznik, prodavac i serviser automobila i motocikala Suzuki i ove godine je tradicionalni učesnik beogradske izložbe automobila. Bezmalo tri decenije je na istom mestu, u donjem nivou hale 1.

Na 55. Međunarodnom salonu automobila, koji se od 22. do 28. marta održava na Beogradskom sajmu, Suzuki izlaže kompletnu ponudu – modele Ignis, Swift, Jymny, Vitara i novi S-Cross.
Foto: B92/NÆ
Dva automobila, Vitara i S-Cross, kupcima se nude s kratkim rokom isporuke – odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

"Naša, uslovno rečeno, sajamska podrška potencijalnim kupcima je mogućnost da sva vozila koja trenutno imamo na lageru do daljeg kupe po cenama iz aktuelnog cenovnika, budući da se po najavama iz fabrike već od 1. aprila povećavaju cene većine Suzukijevih vozila", kaže direktor prodaje i marketinga, Andrija Đurašević.
Foto: B92/NÆ
Suzuki Vitara, odmah spremna za isporuku, zavisno od odabranog pogona, menjača, nivoa opreme i boje (nemetalik, metalik ili SO Color), trenutno košta od 21.550 do 29.200 evra sa PDV-om.

Za S-Cross, takođe sa promptnom isporukom, potrebno od 22.250 do 30.700 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti).
Foto: B92/NÆ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: