Pokrao državu kako bi kupio Lamborghini

Čovek sa Floride optužen je da je krao novac iz fonda za pomoć narodu tokom pandemije koronavirusa kako bi kupio Lamborghini.

Izvor: SN

Četvrtak, 30.07.2020.

19:00

Pokrao državu kako bi kupio Lamborghini

Kada na "guglu" ukucate "Florida Man" izaći će vam veliki broj zaista ludih stvari koje su ljudi iz te države radili, a ovako nešto ćemo samo dodati na taj spisak.

Naime, jedan gospodin je optužen da je potkradao finansijski fond koji je služio da isplaćuje pomoć ugroženim ljudima u Sjedinjenim Američkim Državama, a to je učinio kako bi mogao da kupi Lamborghini.

Dvadesetdevetogodišnji Dejvid Hajns je poslao nekoliko prijava fondu za svojih 70 zaposlenih u svojoj firmi i preko "Bank of America" mu je uplaćeno skoro 4.000.000 dolara.

Nedugo po kupovini Lamborghini Huracan Evo vlasti su pronašle još nekoliko sumnjivih transakcija pošto je određenu količinu novca namenjenog zaposlenima u firmi trošio na nakit, hotele i podršku majci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: