Novi Sad: Stiže auto-moto berza

Auto-moto berza održaće se od 3. do 5. septembra u halama, Auli i na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, u organizaciji Saveza vozača Vojvodine.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 14.08.2021.

15:00

Novi Sad: Stiže auto-moto berza
Foto: B92 (ilustracija)

Treću godinu zaredom ovaj događaj donosi više različitih segmenata, koji objedinjeni promovišu automobilizam, donose povoljnije uslove pri kupovini automobila, opreme i delova, a tu je i intresantan program osmišljen da odgovara svim uzrastima i omogući zabavu za posetioce, pišu polovniautomobili.

Prvi put, ove godine u ponudi će se naći i test vozila dilera i distributera vodećih svetskih brendova. Upravo tim vozila biće proširen asortiman, uz veoma atraktivne cene.

Novitet u 2021. je i izložba kamiona i okupljanje profesionalnih vozača, za koje se pripremaju edukativni sadržaji, takmičenja i druženje. Kvalitet više manifestacija dobija i ponudom nautičkog programa i plovila.

Neće izostati ni ponuda polovnih automobila, kao ni izložba oldtajmera. Ljubitelji starovremenih vozila mogu da očekuju bogatu i raznovrsnu ponudu, a ove godine akcenat će biti na Mercedesovim modelima. Kada je reč o modifikovanim automobilima, publiku će dočekati još atraktivniji modeli nego prethodnih godina, a priprema se i bogat program za ljubitelje custom vozila.

Biće ponuđena i auto oprema, tako da će posetioci na licu mesta moći da kupe sve što im je potrebno za realizaciju ideje. Auto i moto klubovi i udruženja iz Srbije i regiona, promovisaće aktivnosti sa ciljem da okupe bivše, sadašnje i buduće vozače, kolekcionare i entuzijaste.

Jedan od omiljenih segmenata za publiku, drift zabavni program – “Car Show”, biće održan trećeg dana manifestacije, a donosi novine i iznenađenja. Deo moto segment će uz promociju modela vodećih svetskih brendova i mogućnost kupovine po pristupačnim cenama, označiti i kraj moto sezone, uz veliki defile dvotočkaša kroz grad, dolazak na Auto-moto berzu, muzički program i akrobacije i egzibicije “bajkera”.

Tokom Auto-moto berze, od 3. do 5. septembra na Novosadskom sajmu, biće obavezno poštovanje svih preporučenih mera prevencije za organizatore, izlagače i posetioce, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: