Viša sila ili nepažnja - 3 bespotrebna sudara u nizu

Neverovatan splet okolnosti sa video snimka može se objasniti na dva načina – ili je neka viša sila uplela prste u događaje, ili se na jednom mestu, u jednom momentu našlo nekoliko izuzetno neopreznih i nespretnih vozača.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 28.06.2017.

11:04

Viša sila ili nepažnja - 3 bespotrebna sudara u nizu
Screenshot

Da i naizgled bezazlene situacije u saobraćaju mogu da dovedu do potpuno bespotrebnih oštećenja vozila, svedoči snimak u kome je sve što je moglo da krene naopako – pošlo naopako: Najpre je vozač automobila pri pokušaju da zaobiđe zaustavljeni kamion u svojoj traci udario u njega, napraviviši dodatni zastoj i totalnu pometnju u redovima vozača automobila koji su se kretali iz suprotnog smera.

Nepažnja jednog od njih koji se krenuo u rikverc dovela je do drugog bespotrebnog sudara, a propust žene koja je izašla iz vozila da osmotri načinjenu štetu i pritom nije povukla ručnu, uzrok je trećeg.

Nepredviđene okolnosti u saobraćaju na koje su ovi vozači naišli, kao da su potpuno "sludele" ljude koji su se našli za volanom i uticale na pad koncentracije do te mere da pogreše i pri najjednostavnijem manevrisanjem automobilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

11 h

Podeli: