Samo njemu nije bilo smešno: Majka statusom postidela glumca

Roditelji često umeju da nam prirede neprijatnu situaciju, ali kada ste poznati, to ume da bude mnogo neprijatnije. Holivudski glumac Set Rogen nedavno se našao u jednoj takvoj situaciji.

Život

Izvor: B92

Petak, 07.07.2017.

11:36

Samo njemu nije bilo smešno: Majka statusom postidela glumca
Foto: Getty

Njegova majka Sendi Rogen objavila je status na Tviteru zbog koga se glumac osetio postiđeno.

"Spavanje nakon seksa je kao šavasana nakon joge“, napisala je ona. "Gospode bože, mama!“, prokomentarisao je njenu objavu glumac.

"Zaista?! Zgrožena sam“, dodala je njegova sestra.

Status je privukao pažnju korisnika društvenih mreža, pa je podeljen preko 150.000 puta. Uprkos primedbama svoje dece, Sendi je odgovorila: "To je samo zapažanje života“. "Kako god“, dodao je glumac.

Da sve bude još zanimljivije njihovu javnu diskusiju podelile su mnoge poznate ličnosti poput glumca Rasela Kroua, TV lica Mindi Koling i komičara Krisa Delije. Ova diskusija mnogima je bila simpatična, osim samom glumcu, čini se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: