Rudolf van Vin: Uživajte u divnom, sunčanom letu

Najpoznatiji holandski kuvar i zvezda televizijskog kanala 24Kitchen Rudolf van Vin oduševio je sve naše građane spremanjem večere za više stotina majki sa decom tokom katastrofalnih poplava u Srbiji. Sada ima još nešto važno da nam kaže.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.07.2014.

11:26

Default images

Prenosimo u celini Rudolfovo pismo koje je objavljeno na zvaničnom Fejsbuk nalogu 24Kitchen Serbia:

"Dragi prijatelji u Srbiji,

Za većinu nas ovo je period kada uživamo u zasluženom letnjem odmoru. Vreme za opuštanje i skupljanje energije. Vreme za posetu plaži ili šumi, za uživanje u kasnom doručku ili lenjom popodnevu na osunčanoj terasi.

Na početku letnjeg odmora, uvek volim da se vratim na posebne događaje za nama, ljude i mesta koja su na mene ostavila poseban utisak. Prvi, koji mi padaju na pamet su oni za koje se nadam da će vrlo brzo ugledati svetlost sunca na horizontu.

Mnogi ljudi u Srbiji još uvek pate zbog posledica nedavnih poplava svestan sam da će za njih ovo biti veoma teško leto. Često mislim na sve te ljude i nadam se da će i oni uskoro ponovo videti sunce kako se pomalja na horizontu.

Nakon posete Novom Sadu, shvatio sam da je Srbija još lepše mesto za život nego što sam mislio!

Voleo bih da vam se zahvalim za vaše poverenje i prijateljstvo, za sve razmenjene recepte, za razgovore koje sam imao s mnogima od vas, za vaše poklone i osmehe. Sva ova divna sećanja učinila su da želim da se vratim u Srbiju!!

Uživajte u divnom, sunčanom letu,

Vaš Rudolf"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: