Džeger: Nikada je neću zaboraviti

Nakon što je 17. marta na Menhetnu pronađeno beživotno telo Loren Skot, devojke Mika Džekera, čuveni Roling stounsi otkazali su deo australijske turneje, a sada se kratkim saopštenjem oglasio i sam Džeger.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.03.2014.

18:44

Default images

“Još pokušavam da razumem kako je moja ljubav i moja najbolja prijateljica mogla da okonča svoj život na tako tragičan način. Proveli smo mnoge divne godine zajedno i izgradili smo lep život za oboje. Bila je izvanredna ličnost i njen talenat su cenili svi, pa i ja. Dirnula me je počast koju joj odaju ljudi širom sveta, kao i sve vaše lične poruke podrške koje sam dobio.

Nikada je neću zaboraviti,
Mik.”

Saopštenje, objavljeno 18. marta, preneli su svetski mediji, uz različite analize i tumačenja o razlogu smrti Loren Skot. Policija sumnja da je izvršila samoubistvo, a britanski mediji bave se njenim problemima u nameri da otkriju pravi razlog samoubistva.

Dok jedni kažu da je bila nezadovoljna statusom "devojke i partnerke Mika Džegera", drugi sumnjaju na finansijski krah. Više o tome možete da pročitate OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: