I Barak Obama peva “Get Lucky” (VIDEO)

Novi, dugoočekivani singl sastava Daft Punk “Get Lucky” na prečac je osvojio svet, a na internetu se nedavno pojavio i snimka na kojem predsednik SAD Barak Obama “pevuši” pesmu.

Život

Izvor: Izvor: NME

Sreda, 26.06.2013.

13:37

Default images

Da ne bude zabune, kamera ipak nije usnimila Obamu u pevačkom zanosu, već je reč o montaži koju je na sajt Jutjub postavio korisnik “baracksdubs”.

Tako je Obamin “Get Lucky” hit nastao sklapanjem isečaka iz njegovih govora, što nije smetalo desetinama hiljada gledalaca da uživaju u predsednikovoj interpretaciji.

Kanal korisnika “barackdubs” i ranije je objavljivao Obamine verzije brojnih hitova, pa smo tako mogli da čujemo kako “peva” pesme “What Makes You Beautiful”, “Call Me Maybe” i “U Can't Touch This”.

Originalna pesma “Get Lucky” našla se na nedavno objavljenom albumu “Random Access Memories” koji je ovog proleća osvojio top liste, najavljujući povratak Daft Punka na muzičku scenu.

Recenziju albuma “Random Access Memories” možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: