Sajov "Gentleman" nije video već reklama?

Čini se da je Sajov najnoviji singl „Gentleman“ pravi hit a čini se i da je prepun reklama za određene proizvode.

Život

Izvor: Kotaku

Sreda, 17.04.2013.

18:15

Default images

Igrica za mobilne telefone Candy Crush Saga pojavljuje se u spotu na nekoliko sekundi, ali ovo nije jedini proizvod koji je navodno reklamiran u spotu.

Sudeći po sajtu ISplus, studio koji je napravio ovu igricu navodno je platio 1 milion dolara za 3 sekunde reklame u spotu gde se jasno vidi naziv igre i par sekundi njenog igranja.

Ukoliko je ovo tačno, to znači da su ove tri sekunde skuplje od reklame emitovane tokom poslednjeg Superboula gde je 30 sekundi koštalo 3.8 miliona dolara.

Sajevi menadžeri izjavili su da nikada nisu čuli za ugovor o reklamiranju u spotu i negiraju bilo kakvo namerno reklamiranje proizvoda u spotu.

U drugo sceni u spotu jasno se vidi logo i naslagane kutije kompanije koja pravi papir za kopir aparate. I u ovom slučaju nije jasno da li se radi o plaćenoj reklami, ali je logo kompanije Double A više nego vidljiv a Saj je predstavnik za javnost ove kompanije u Južnoj Koreji.

U trećoj sceni pojavljuje se pivo kompanije „Hite“, a sudeći po Sajovim menadžerima, alkohol je tu postavljen potpuno besplatno i u znak zahvalnosti pošto je Saj i njihov predstavnik za medije.

Spot za numeru „Gentleman“ još nije prikazan u Koreji, a Sajov menadžment tvrdi da će video biti drugačije montiran zbog pravila koja se odnose na prikazivanje proizvoda. "Gentleman" ruši sve pred sobom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: