Pogledajte misterioznu zver sa Menhetna

Nazvano „čudovište sa Menhetna“, misteriozno stvorenje, unakaženog lica, izbačene njuške i sa pet nožnih prstiju na svim ekstremitetima, pronađeno je ispod Bruklinskog mosta.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.07.2012.

10:07

Default images

Fotograf amater Denis Ginli slikala je telo misterioznog stvorenja, a fotografije su pokrenule niz teorija zavere o tome šta je zapravo u pitanju.

Sa druge strane, predstavnici grada tvrde da je u pitanju telo svinje.

„To je bio leš ispečene svinje i mi smo ga uništili. Nismo gledali da li ima prste ili ne, samo smo ga uništili“, stoji u saopštenju.

Međutim, brojni teoretičari zavera tvrde da kada se bliže pogleda, stvorenje uopšte ne liči na svinju ili bilo šta slično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: