Robin Rajt: Kevin Spejsi mi nije bio prijatelj, samo saradnik

Robin Rajt, zvezda serije "Kuća od karata", odlučila je da progovori o svom odnosu sa kolegom Kevinom Spejsijem koji od nedavno više nije deo glumačke postave u popularnoj Netfliksovoj seriji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

17:52

Robin Rajt: Kevin Spejsi mi nije bio prijatelj, samo saradnik
Foto: Getty

Kao deo dugogodišnje ekipe koja glumi u seriji "Kuća od karata", glumica Robin Rajt gostovala je u emisiji Danas voditeljke Savane Gutri kako bi diskutovala o svom kolegi Kevinu Spejsiju, koji je otpušten iz Netflikosove serije nakon optužbi za seksualno nasilje.

Iako su mnogi pomislili da bi Robin mogla nešto da zna o Spejsijevom navodonom seksualnom zlostavljanju, napadu ili pokušaju da ima seks sa glumcem Entoni Repom, istina je drugačija. Rajtova je otkrila da Kevin i ona nisu bili prijatelji.

"Mi smo samo bili saradnici, van posla se nismo družili. Nisam ga poznavala kao čoveka. Samo znam da je bio izvenradan zanatlija", istakla je emisiji.

Podsećamo, Spejsija je optužio Dejvid Rep za seksualni napad kada je imao 14 godina, a odmah potom Kevin je izdao saoptešnje u kome je naveo da se ne seća tog incidenta. Takođe, on se izvinio za sva nedolična ponašanja koje je počinio u alkoholisanom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: