Erceflora duo uz antibiotik

U ovo doba godine često upotrebljavamo antibiotike. Oni pomažu našem organizmu u borbi sa ’’lošim’’ bakterijama, ali istovremeno uništavaju one ‘’dobre’’.

Izvor: SPONZORISANA VEST

Na taj način narušavaju ravnotežu crevne mikroflore, što uzrokuje stomačne tegobe.

Svaka peta osoba koja uzima antibiotik može da dobije dijareju.¹Dijareja se može javiti prvog dana po uzimanju antibiotika, ali se može javiti i šest do sedam nedelja nakon početka primena antibiotika

Stoga je neophodno crevnu floru zaštititi probiotskim preparatom, kako bi narušena flora bila adekvatno nadomeštena i kako bi se crevna funkcija nesmetano odvijala.

Probiotski mikroorganizmi u sastavu Ercefora duo kapsula povoljno deluju na uspostavljanje,obnavljanje I održavanje zdrave crevne flore.

Svaka antibiotska terapija kombinovana sa probiotikom koji u svom sastavu ima Lactobacillus rhamnosus , Lactobacillus acidophilus i Sacharomyces boulardi smanjuje pojavu antibiotske dijareje za 40-50%.³

Preparat Erceflora duo sadrži idealnu kombinaciju dve “dobre”, korisne mlečnokiselinske bakterije (Lactobacillus rhamnosus i acidophilus) i jedne kvaščeve gljivice (Sacharomyces boulardi), čije zajedničko delovanje dovodi do blagotvornih efekata po oštećenu floru creva.

Erceflora duo nas štiti od dijareje, nadutosti i bolova u stomaku, koji su tokom zimskog perioda česti pratioci upotrebe antibiotika. Takođe, podjednako je delotvoran kod putnih dijareja, stomačnih virusnih infekcija, ali i kod ozbiljnih crevnih bolesti.

Ukupan broj probiotskih mikroorganizama je do 7 milijardi. Sa ovim brojem mikroorganizama Erceflora duo obezbeđuje adekvatno naseljavanje creva korisnim bakterijama i pruža potpunu zaštitu.

Erceflora duo je pogodan za upotrebu u svim uzrastima kao i kod najosetljivijih grupa ljudi, male dece, ali i starih osoba.

Za prevenciju i lečenje poremećaja crevne mikroflore uzmite Ercefloru duo - probiotik za celu porodicu!

1.D.Gerding, S.Johnson. Clostridium difficile-Associated Disease, Including Pseudomembranous Colitis.
In: Harrison’s Principles of Internal Medicine, 17ed; Part 7: Chapter 123:818-821.Ed: McGrawHill 2008.
2.John G Bartlet, Antibiotic-Associated Diarrhoea, N Engl J Med, Vol 346.No 5. 2002, 334-39
3.Efficacy of probiotics in prevention of acute diarrhoea: meta-analysys oof masked, randomised placebo-control trials. Sazawal s, Hiremath G, Dhinra U; Lancet. Infect.dis 2006;6;374-82
4.Erceflora duo kapsule, uputstvo za upotrebu

Dijetetski proizvod. Nije zamena za uravnotezenu i raznovrsnu ishranu.

SC.OTC.11.10.03.

Zdravlje: PR

P&G i Fondacija Divac pomažu izbeglicama

Procter & Gamble, kompanija koja se nalazi iza poznatih brendova koje svakodnevno koristimo kao što su Pampers, Always, Oral B, Ariel, Gillette and Head & Shoulders i Fondacija Ana i Vlade Divac još jednom su udružili snage, ovog puta kako bi pružili podršku izbeglicama koje dolaze u Srbiju nakon gubitka svojih domova usled nasilja i rata koji vlada na Bliskom istoku.

zdravlje: pr utorak 8.12. 10:27 Komentara: 0

Pampers: 1 pakovanje = 1 spasonosna vakcina

U proteklih 10 godina, Pampers podrška je pomogla UNICEF-u da eliminiše MNT iz 17 zemalja (Burkina Faso, Kambodža, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Gana, Gvineja Bisau, Lao PDR, Liberija, Madagaskar, Mauritanija, Senegal, Tanzanija, Timor Lest, Sijera Leone i Uganda) i Pampers je donirao vakcine koje pomažu da se zaštiti 100 miliona žena i njihovih beba protiv MNT-a.

zdravlje: pr utorak 24.11. 11:22 Komentara: 0
strana 1 od 3 idi na stranu