Šesta sezona za For Honor počinje uskoro

Besplatni vikend igranja Ubisoftovog brawlera For Honor je za nama, i kako bi se zadržali novi igrači uskoro nam stiže novi sadržaj kao deo šeste sezone.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2018.

21:51

Šesta sezona za For Honor počinje uskoro
Foto: Youtube Screenshot/ IGN

Hero’s March, kako je ova sezona nazvana, igračima besplatno pruža Beachhead mapu, dostupnu za igranje u svim multiplejer modovima, sem Tribute, gde će biti potrebno zauzeti/odbraniti tvrđavu.

Od ostalih novina, pred igračima je mogućnost lakšeg praćenja kozmetičkih dodataka, a u planu je i sezonski događaj, ali razvojni tim nije otkrio šta nam se sprema. Takođe, u pripremi su i velike izmene kod Peacekeeper i Orochi boraca i pogledu gejmpleja i balansiranja.

Lepo je videti da developeri iz Ubija nastavljaju aktivnu podršku novih naslova, a pogotovu za For Honor, kojeg igra preko milion ljudi mesečno, piše play.co.rs.

Šesta sezona zvanično počinje od 17. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: