Stiže i Samsung Galaxy J2 telefon niže klase

Pre nekoliko dana moglo se čuti kako je Samsungov telefon sa brojem modela SM-J200F prošao kroz Zauba test.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

22:52

Default images

Ispostavilo se da se radi o Samsung Galaxy J2 telefonu koji je sada prošao kroz GFXBench benchmark test te možemo da saznamo većinu njegovih specifikacija. Samsung naravno tek treba da zvanično predstavi ovaj telefon a on pripada low-end seriji koja je započeta sa Samsung Galaxy J1 telefonom.

Ovaj telefon će se odlikovati 4,7-inčnim ekranom za sada nepoznate rezolucije kao i Android 5.1.1 Lollipop platformom. Pored toga saznajemo i da telefon ispod haube ima quad-core procesor koji radi na 1,2 GHz kao i 1 GB RAM memorije. To je sve što u ovom trenutku znamo o Samsung Galaxy J2 telefonu, ali se sasvim sigurno očekuje telefon iz niže klase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: