Dobrodošao Sony Mobile Communications

Sony je otkupio Ericssonov udeo u zajedničkoj kompaniji, a nakon toga najavio i da će promeniti ime brenda. Sada i zvanično znamo da će se ova kompanija ubuduće znati Sony Mobile Communications.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2012.

09:19

Default images

U svom zvaničnom saopštenju ovim povodom iz kompanije je rečeno da žele da integrišu poslovanje sa mobilnim telefonima i učine ga vitalnim elementom svog poslovanja.

Ova korak najavljen je 27. oktobra prošle godine, a nedavno je odobren od strane regulatornih dela. Iznos za koji je Sony otkupio 50 posto udela u kompaniji je 1,47 milijardi dolara.

Sony je na ovogodišnjem CES-u već pokazao jedan od modela koji će ove godine izaći na tržište pod novim brendom, Sony Xperia S.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: